MLADE NADE

Šušak odredio igrače za Španjolsku i Estoniju

28.09.2011 u 16:48

Bionic
Reading

Izbornik mlade nogometne reprezentacije, igrači do 21 godine, Ivo Šušak odredio je popis od 23 nogometaša na koje računa u dvije predstojeće kvalifikacijske utakmice protiv Špannjolske i Estonije za odlazak na Europsko prvenstvo 2013. u Izraelu.

'Moji igrači vrijede više nego što se to može zaključiti nakon domaćeg poraza protiv Gruzije i debakla u Švicarskoj. U ekipu nam se vraća nekoliko oporavljenih nogometaša kao što su Kelić, Punčec i Vukušić i zato sam uvjeren da će moji odabranici u četvrtak, 6. listopada, u Osijeku protiv Španjolske odigrati najbolju utakmicu u karijeri', kazao je Šušak i pročitao popis na kojem su tri vratara i 20 igrača, a jedino novo ime je Dario Župarić iz vinkovačke Cibalie.

Na popisu su: Kalinić, Vasilj, Delač, Pavlović, Kelić, D. Škvorc, Župarić, Antolić, Kukoč, Punčec, Šarić, Brozović, Paurević, Vujičević, Šovšić, Kovačić, Tičinović, Šitum, Čulina, Čop, Vukušić, Slišković i Lendrić.

Nakon dva poraza na startu kvalifikacija odabranici Ive Šuška izgubili su praktički sve izglede da u petoj skupini, u kojoj su još reprezentacije Španjolske, Švicarske, Gruzije i Estonije, osvoje prvo mjesto ili budu među četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije koje će izboriti dodatne kvalifikacije za nastup na završnom turniru u Izraelu.

Okupljanje mlade reprezentacije je u nedelju, 2. studenoga u zagrebačkom hotelu Laguna odakle kreću u Osijek, gdje će na stadionu Gradski vrt 6. listopada u 20,30 sati odigrati utakmicu protiv odgovarajuće selekcije Španjolske, a u ponedjeljak, 10. listopada u gradu Tartu u 16 sati i susret protiv Estonije.