ČEKA SE POTVRDA

Šušak dogovorio preuzimanje Hajduka

29.10.2010 u 20:31

Bionic
Reading

Renomirani hrvatski stručnjak Ivo Šušak uspješno je obavio pregovore s Hajdukovim čelnicima i vratio se u Zagreb gdje će čekati 'bijeli dim' koji bi označio početak njegova mandata na Poljudu

Hajduk je, čini se, odustao od skupih inozemnih akvizicija i ipak se okrenuo domaćim stručnjacima. Premda je već u nedjelju navečer kontaktiran trener Cibalije Stanko Mršić, koji je figurirao kao najozbiljniji kandidat, u četvrtak su naglo porasle akcije Ivi Šušku koji je u petak popodne doputovao u Split gdje se sastao s predsjednikom Hajduka.

'Sigurno da mi je čast i veliki izazov sjesti na klupu Hajduka, ali to je sve što vam u ovom trenutku mogu reći jer tek trebam sjesti na pregovore i saslušati što ljudi iz Hajduka imaju za reći', kazao je uoči sastanka Šušak.

Nakon zasjedanja vratio se još boljeg raspoloženja i potvrdio da je sve prošlo u redu.

'Načelno smo se dogovorili, na korak sam od preuzimanja momčadi,' rekao je trener s međunarodnim iskustvom, a iz kluba su dodali da novog trenera trebaju potvrditi i članovi Nadzornog odbora.

Šušak se vratio u Zagreb pa će dvoboj protiv Hrvatskog Dragovoljca pripremiti i voditi Joško Španjić, a tijekom vikenda Šušak bi i službeno trebao postati novi trener Hajduka.