BURNO U HAJDUKU

Šurjak i Svaguša u svađi, Smeltzu se nadaju

11.06.2010 u 20:30

Bionic
Reading

Svađa Šurjaka i Svaguše u drugi plan stavila je sastavljanje popisa prvotimaca Hajduka za novu sezonu i transfere koji su u tijeku

Objavljeni pa na brzinu povučeni popis prvotimaca koji su se trebali odazvati Stanku Poklepoviću u ponedjeljak na prozivci izazvao je sukob predsjednika Svaguše i člana uprave Ivice Šurjaka, i to zato što je Svaguša ostao povrijeđen činjenicom da se nitko nije s njim konzultirao kada se spisak sastavljao i objavljivao.

Vrijeme će pokazati je li sukob trajno narušio odnose dvojice najviše rangiranih klupskih čelnika ili je u pitanju tek bura u čaši vode koja će se brzo stišati.

U sjeni ove svađe protekao je i odlazak pričuvnog golmana Rijeke, Tomića, koji je potpisao trogodišnji ugovor s novim turskim prvoligašem Karabuksporom, te pregovori oko rješavanja statusa Darija Jerterca, Ante Aračića i Anthonyja Šerića.

Hajduku je ponuđen novozelandski golgeter Shane Smeltz, 29-godišnji reprezentativac koji je u kvalifikacijama za SP u dresu 'kivija' postigao čak osam golova. Smeltz je trenutno u Južnoj Africi, gdje će pokušati izboriti što bolji rezultat u dresu reprezentacije, nakon čega će pregovarati s Gold Coast Unitedom o eventualnom transferu u Hajduk, koji bi ga svakako želio u svojim redovima.