I SUCI SU LJUDI

Šunjićev previd ipak nije naštetio Španjolcima

28.01.2010 u 10:27

Bionic
Reading

Malonogometna reprezentacija Španjolske danas će igrati polufinale EP-a u mađarskom Debrecenu. No umalo su ostali bez borbe, jer im je sudački par Šunjić - Fritz poništio regularan gol u zadnjoj seriji sedmeraca. Na svu sreću, njihov previd kasnije je ispravio golman Amado

Na četvrtfinalnom dvoboju EP-a u malom nogometu, gledatelji u Debrecenu a i igrači Španjolske, doživjeli su veliku sudačku grešku. Na sreću Španjolaca ne i pljačku, jer je vratar Luis Amado uspio u kasnijoj seriji sedmeraca zaustaviti Timoščenkov udarac i odvesti svoju momčad u polufinale.

U regularnom dijelu utakmica je završila bez pogodaka, pa se pristupilo izvođenju sedmeraca. U prve dvije serije zabili su svi. Potom je u trećoj seriji španjolski vratar obranio suparnički udarac. U četvrtoj seriji zabili su igrači obiju reprezentacija, pa je u petoj seriji Španjolac Javi Rodriguez dobio meč loptu. I pogodio je, pa su Španjolci započeli slavlje.

Međutim, suci Šunjić i Fritz očito su 'zaspali' te su procijenili da je lopta pogodila vratnicu i poništili pogodak, na užas svih ljubitelja sporta. Rus je u posljednjem udarcu pogodio pa se krenulo u dodatno raspucavanje, a tada je sučevu pogrešku ispravio španjolski vratar Amado.