NOVI IGRAČ U MAKSIMIRSKOJ

Sulejman Krpić potpisao za Dinamo

24.04.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Zagrebački Dinamo od petka je bogatiji za još jednog nogometaša. Mladi 18-godišnji Sulejman Krpić došao je u Maksimir iz Orašja te potpisao desetogodišnju vjernost modrima

Nekadašnji član juniorske momčadi HNK Orašja te najbolji strijelac i napadač među kadetima u prošloj sezoni, Sulejman Krpić (18), novi je član zagrebačkog Dinama. S aktualnim prvacima Hrvatske Krpić je potpisao desetogodišnji ugovor, a već sad ga najavljuju kao nevjerojatno kvalitetnog napadača.

Krpić je prošloga ljeta došao u Maksimir te je nakon kaljenja u juniorskoj momčadi, gdje je zabijao kao na tekućoj vrpci, potpisao profesionalnu obvezu modrima.

Na predstavljanju je novi modri profesionalac bio povučen i izrekao je istu antologijsku rečenicu koju ponavljaju svi igrači kada dolaze u neki klub:

'Oduvijek sam navijao za Dinamo i zahvalan sam što sam potpisao ugovor te tako ostvario svoju veliku želju. Moji idoli su Tomo Šokota i Cristiano Ronaldo', kratko je kazao novopečeni Dinamovac.

Nešto više o njemu rekao je direktor Dinamove omladinske škole Romeo Jozak, koji ga je nahvalio na sva usta.
'Radi se o klasičnom napadaču, agresivan je i pravi killer. Uz Andreja Kramarića, on je naša najveća nada', objasnio je Jozak.