IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

Sudar vlaka i autobusa punog nogometaša

10.02.2012 u 13:31

Bionic
Reading

Nogometaši turskog Samsunspora imali su nevjerojatnu sreću u utorak navečer kada je vlak udario u klupski autobus koji ih je prevozio s utakmice. Na svu sreću, tragičnih posljedica sudara nije bilo, ali su dva igrača, Hakan Arslan i Serdar Özkan, pretrpjeli lakše ozljede

Igrači turskog nogometnog kluba Samsunspora doživjeli su noćnu moru vraćajući se s prvenstvenog ogleda s Karabüksporom. Naime, u trenutku kada je njihov autobus prelazio prugu na njega je naletio vlak.

Dobra vijest je ta što je vlak udario u stražnji kraj autobusa pa je izbjegnuta tragedija. Dvojica nogometaša Samsunspora, branič Hakan Arslan te veznjak Serdar Özkan, pretrpjela su ozljede.

Vozač autobusa Recep Terzi je kazao da na prijelazu nije bilo oznake da dolazi vlak te je, kada ga je primijetio, dodao gas da bi izbjegnuo fatalniji sudar.

'Bila je pomoć. Rampa je bila dignuta kada sam krenuo prema križanju. Prilazio sam polako i vidio da se približava vlak te sam odmah ubrzao. No vlak je pogodio zadnji dio autobusa. Da u posljednji tren nisam vidio da dolazi vlak, mogao nas je pogoditi u srednji dio autobusa i netko je mogao poginuti. Igrači su se probudili u panici i mnogi su rekli da su sretni što su preživjeli', kazao je Terzi.