NFL SPEKTAKL

Sudar ofenzivnih Coltsa i Chargersa

28.11.2010 u 09:59

Bionic
Reading

Na stadionu Lucas Oil u Indiani susrest će se Indianapolis Coltsi i San Diego Chargersi, a sudeći prema viđenom tijekom cijele sezone, ovo je susret u kojem će odlučivati jedna lopta

Ove dvije momčadi prošle sezone su imale najbolje omjere u regularnom dijelu sezone, ali nijedna se nije dokopala naslova. Ove godine nije im dobro krenulo i opasno im visi ulazak u play-off. Indianapolis je na omjeru 6:4, a San Diego na 5:5.

Domaći teren je velika prednost za Coltse koji zasad kod kuće imaju stopostotni učinak (četiri pobjede), dok su Chargersi na strani stigli do samo jednog trijumfa (pet utakmica).

Zanimljivo je što će ovo biti i dvoboj po učinku dva najbolja quarterbacka NFL-a. S domaće strane je stari majstor Peyton Manning, a s druge ove godine sjajni Philip Rivers. Što se tiče ozljeda, na liječničkom popisu ima po desetak igrača iz jednog i iz drugog tabora.

'Moramo osvajati poene, jer je njihov napad sjajan pa ako želimo pobijediti, moramo biti dobri u ofenzivnom dijelu', poručio je Manning, koji zna da će to biti utakmica s velikim rezultatom.