DEMONSTRACIJA MOĆI

Stručnjak Svaguša prijeti Goranu Vučeviću

01.03.2010 u 09:26

Bionic
Reading

Hajduk je sa 5:0 nalupao Slaven Belupo na otvaranju 2010. godine, a u uvertiri su pljesak i prigodne nagrade dobili kadeti i juniori koji su nedavno osvojili hrvatski kup. Ali na travnjaku nije bilo njihovog šefa

Dok su ponosni mladići primali čestitke od legendarnog vratara Beare, njihov koordinator Goran Vučević sjedio je u loži i mislio svoje.

Iako mu je mjesto bilo među igračima i njihovim trenerima, Vučević je bojkotirao ovu svečanost. Razlog? Stolica mu se klima iako bi rezultati i njegov nogometni pedigre upućivali da će biti sasvim suprotno.

Večer ranije klupski predsjednik Svaguša mu je, tijekom domjenka pripremljenog za mlade nogometaše, zaprijetio da će ga potjerati iz kluba. Pred svjedocima, da svi vide tko je gazda. Vučević je napustio druženje i dan kasnije odbio sudjelovati u paradi pred navijačima.

Obojica su odbila komentirati razloge sukoba, ali te svađe obično imaju isti nazivnik: tko će igrati i čiji će sin brže napredovati. Ipak, neoprezni predsjednik sada je otkrio da nije zadovoljan stanjem u školi, a svoj stav teško može obrazložiti rezultatima. Osim osvojenih kupova, kadeti dijele čelo ljestvice s Dinamom, dok su juniori drugi. Ta Dinamova generacija ipak je prejaka, to ne može biti razlog.

Za kraj, samo biografije. Vučević je bio najbolji igrač prvog HNL-a, igrao je u Barceloni, s Hajdukom je igrao četvrtfinale Lige prvaka i već je bio prvi trener 'bilih'. Svaguša? On baš i nema nogometnih referenci.