VIJESTI IZ HAJDUKA

Strinićev transfer aktualan, Križanac na čekanju

24.01.2011 u 19:05

Bionic
Reading

Nadzorni odbor Hajduka produžio je rok za izbor tročlane uprave za još 30 dana, a odluku pravdaju zauzetošću uprave rođendanskom proslavom, prijelaznim rokom i pripremama u Turskoj

Nadzorni odbor Hajduka sastao se u ponedjeljak popodne i jedina konkretna odluka je da se natječaj za tročlanu upravu produžuje za još 30 dana, a razlog odgode je zauzetost organiziranjem rođendanske proslave, pripremama i prijelaznim rokom. Na adresu Hajduka stiglo je 20-ak prijava, a očekuje se da će u dodatnom roku stići još, jer zainteresiranih navodno ima.

'Klub normalno funkcionira, aktualni predsjednik Grbić dobro se snašao u ulozi i nema razloga za žurbu', kazao je predsjednik Nadzornog odbora Petroslav Sapunar i potvrdio da je na sastanku bilo riječi i o transferima.

'Trener i sportski direktor podnijeli su izvješće u kojem su naglasili kako za nastavak sezone trebaju desnog beka, defanzivnog veznog i napadača', kazao je Sapunar.

Na pitanje što je s Križancem, odgovorio je: 'Da, da, naravno i Križanac. Razgovarao sam s njim i vidjet ćemo što i kako dalje, sve opcije su otvorene.'

Ako Križanac i uđe u zrakoplov za Tursku, po svemu sudeći Ivan Strinić neće jer je još uvijek aktualna ponuda Dnjipra koji bi ga želio vidjeti u svojim redovima.

O transferu Strinića predsjednik Sapunar samo je rekao: 'To je moguće, njegov transfer je još uvijek aktualan, a ako do njega dođe, bit će to za nas veliki uspjeh.'

S Hajdukom put Turske neće Duje Čop koji je za vrijeme zimske pauze operirao krajnike i nije se još oporavio, no zato će se pripremama momčadi priključiti kada se Vučevićeve trupe vrate u Split.