HAJDUK U POSLU

Strinić Dnjiprov, vraćaju se Bartulović i Mate Bilić?

27.01.2011 u 17:42

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Strinić od četvrtka je i službeno član ukrajinskog prvoligaša Dnjipra iz Dnjipropetrovska, a vrijednost transfera procijenjena je na četiri milijuna eura. Navodno bi prema Splitu, iz istog kluba, mogao krenuti Mladen Bartulović

Nakon što je Ivan Strinić i službeno postao igrač ukrajinskog Dnjipra, potpisavši ugovor na četiri godine, lako bi se moglo dogoditi da u suprotnom smjeru, iz Dnjipra u Hajduk, dođe Mladen Bartulović. Nekadašnji Hajdukov reprezentativac, baš kao i Ivan Strinić, igra na poziciji lijevog bočnog, a u lipnju mu istječe ugovor s ukrajinskim klubom. S obzirom da trener Ramos ne računa na njega, Bartulović je gotovo cijeli ugovor proveo na posudbama, otvorila se mogućnost promjene sredine.

Iako Bartulović ima ponuda iz Ukrajine, otvorena je i opcija njegova povratka u Split, gdje bi preko Hajduka tražio novu odskočnu dasku za inozemstvo. Hajduk ga je navodno već kontaktirao, a što će biti od svega, saznat ćemo u danima koji slijede.

Uz Bartulovića Hajduku je zanimljiv još jedan reprezentativac. Mati Biliću također ne cvjetaju ruže u Španjolskoj, a desetak godina, koliko je u inozemstvu, sasvim je dovoljno da se poželi vratiti obitelji.

S obzirom na poprilično oslabljeni igrački kadar, dani koji slijede obilovat će vijestima o Hajduku ponuđenim igračima. Prije dva dana bijelima su ponuđena dva Korejca, Cho Won Hee i Baek Ji Moon, a jučer i Makedonac Hristijan Kirovski.