užasne scene

Stravičan lom noge zvijezde Boston Celticsa na startu NBA sezone

18.10.2017 u 09:09

Bionic
Reading

Na otvaranju nove NBA sezone u šestoj minuti utakmice između Bostona i Clevelanda 27-godišnji Gordon Hayward pokušao je zakucati, ali nespretno je doskočio. Scena je bila užasna...

Gordon Hayward (27) ovog je ljeta iz Utah Jazza stigao u momčad Boston Celticsa kao jedna od najvećih zvijezda prijelaznog roka NBA lige. Kada je u srpnju stavio potpis na 4-godišnji ugovor vrijedan 128 milijuna dolara bilo je jasno kako je u Boston došao - ostaviti trag.

No, na samom startu nove sezone Hayward je doživio tešku ozljedu. U šestoj minuti utakmice s Cleveland Cavaliersima  Hayward je pokušao zakucati, ali je na kraju nespretno doskočio. Njegov je let završio stravičnim lomom noge... Nitko u dvorani nije mogao gledati te mučne scene. Čak su se i košarkaši Cavaliersa, pored čije se klupe nesreća dogodila, okretali glave i pokrivali oči, neki su čak krenuli prema svlačionici užasnuti onime što su vidjeli.

Autor: youtube

Prema prvim informacijama Gordonu Haywardu pukao je zglob i potkoljenična kost, čeka ga dug i neizvjestan oporavak. Najoptimističnije prognoze govore kako bi se možda mogao vratiti za play-off, a moguće je da ga neće biti do početka sljedeće sezone.

Igrači Bostona uspjeli su se oporaviti od šoka, pred sam kraj utakmice dostigli su 18 koševa zaostatka, čak i poveli, ali na kraju su Cavaliersi slavili 102:99.

  • +15
Cleveland Boston Izvor: Reuters / Autor: Ken Blaze