UDARAC POSLIJE KOJEG NEMA SPASA

Strašan nokaut zbog kojeg su društvene mreže 'eksplodirale'; kad se tako pogodi...

23.08.2018 u 11:42

Bionic
Reading

U srijedu je u ruskom Sočiju održana borilačka priredba iz S-70 serije. Na njoj smo imali prilike vidjeti MMA borbu u kategoriji do 70 kilograma između Armana Tsarukyana i bivšeg UFC borca Felipea Olivierija

Razlog zbog kojeg je ovaj event i ovaj meč dobio pažnju na našem portalu, ali i borilačkim portalima diljem svijeta, jest brutalan nokaut kakav se ne viđa svaki dan.

Autor nokauta je Tsarukyan, a za Olivierija je ovaj sjajan 'high kick' bio koban u trećoj rundi. 21-godišnji Rus je odradio sjajnu ručnu kombinaciju koju je završio snažnim i preciznim udarcem nogom, koja je završila na glavi njegovog protivnika, piše Fight Site.

Ovo je bila 13. pobjeda u karijeri i 12. u nizu za Tsarukyana. Nakon slavlja protiv Olivierija, sada ima čak tri skalpa bivših UFC boraca u svojoj vitrini. Prije ovog meča je svladao Juniora Assuncaa i Takenorija Sata.

Olivieriju je ovo bio 6. poraz u karijeri. U elitnoj promociji je proveo tek jedan jedini meč. Poraz od Tonyja Martina mu je presudio 2016. godine.

Pojavila se informacija da je skupina od 200-njak navijača Dinama uznemiravala žene u Bernu uoči utakmice s Young Boysima u četvrtom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Tako švicarski 20min piše da su Dinamovi navijači ispod Kornhausovog mosta hvatali plivačice za stražnjcu.