POZVAN I BLAŽEVIĆ

Stotine Vinkovčana na treningu reprezentacije

13.11.2009 u 22:52

Bionic
Reading

Razočaravajuću zbilju elitnih hrvatskih nogometaša, koji termin baraža za odlazak na SP upražnjuju revijom protiv 'uvijek neugodnog Lihtenštajna', malo je popravila situacija viđena tijekom treninga na vinkovačkom stadionu

U eri Otta Barića Vinkovci su dobili jednu utakmicu U21 reprezentacije i pokazali koliko vole svoje nogometaše. Iako je protivnik bio Estonija, posjet je bio sjajan, a atmosfera kao da se igra protiv nekog velikana.

Trebala su proći tri puna ciklusa da se reprezentativci vrate na Bosut. Protivnik je još slabiji, ali u pitanju je najbolja vrsta i Vinkovčani to itekako znaju cijeniti. Tijekom treninga, večer prije susreta, na tribinama ih se okupilo gotovo tisuću i svaki lijepi potez nagrađen je pljeskom vjernih navijača. Igrači i stožer uživali su u srdačnoj atmosferi, nema sumnje da će Slavonci i navijači iz ostatka države u subotu prirediti ugođaj za pamćenje.

Nakon treninga nastavila se zbrajati šteta. Većih problema s ozljedom ima Vedran Runje, pa je gotovo izvjesno da će susret započeti Hajdukov čuvar mreže Subašić. Poziv je poslan i Šibenikovu 'portiru' Blaževiću koji ove sezone brani u velikoj formi.