SAMO PARTIZAN ZNA

Stojkovića odbilo 150 europskih klubova

01.09.2010 u 11:05

Bionic
Reading

Novinari srpskog lista Alo! saznali su da je portugalski Sporting pod svaku cijenu htio prodati srpskog golmana Vladimira Stojkovića, no osim beogradskog Partizana, svi su odbili njihovu ponudu. Navodno je riječ o čak 150 klubova

Možda je novinarska patka, a možda je i istina, no činjenica je da je beogradski list Alo! objavio priču o tome kako je srpski golman Vladimir Stojković, inače i standardna jedinica reprezentacije, bio na rubu završetka karijere. Njegov dojučerašnji klub, portugalski Sporting, očito nije bio zadovoljan Stojkovićevim uslugama, pa je svog golmana stavio na transfer listu. No zainteresiranih nije bilo, barem ne dok se nije javio Partizan.

'Sreća njegova pa je Partizan zagrizao, inače ove godine nigdje ne bi branio. Vjerujte mi, nitko nije htio ni da čuje za njega. Pogotovo što je promijenio mnogo klubova. Svi koji su dobili ponudu Sportinga, pitali su što je s njim kada nije mogao ni u Sporting, ni u Vitesse, ni u Wigan... Izgleda da pravog objašnjenja od Portugalaca nije bilo, pa su tako propali svi eventualni transferi', svjedočanstvo je neimenovanog menadžera koji je navodno upućen u stanje stvari.

Je li pak moguće da golmana jedne sasvim dobre reprezentacije, sudionika nedavnog Svjetskog prvenstva, ne želi nijedan od 150 klubova s kojima su navodno Portugalci kontaktirali, veliko je pitanje. Ili je u igri poznata beogradska igra oko Zvezde i Partizana. Stojković je, naime, nekad bio prvi golman 'crveno-bijelih'.