otkrivene nove informacije

Što se to događa s Antom Rebićem? Trebao se vratiti na teren u derbiju s Interom, ali ozljeda lijeve ruke se izgleda zakomplicirala

20.10.2020 u 11:33

Bionic
Reading

Ante Rebić bi trebao ovih dana obaviti kontrolni pregled i saznati kada se napokon može vratiti na teren

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić prošle je sezone oduševio čelnike Milana koji su ga i otkupili od Eintrachta iz kojeg je bio na posudbi. Rebić je prošle sezone u 36 utakmica zabio 15 golova i upisao pet asistencija i tako zaradio novi ugovor u talijanskom divu.

Ove je sezone u dvije utakmice zabio jedan gol, ali se protiv Crotonea ozlijedio i morao neko vrijeme biti van terena. Na toj utakmici je pao na lakat i teško ozlijedio ruku, ali prva su predviđanja govorila da bi trebao biti spreman za derbi s Interom u prošlom kolu talijanskog prvenstva.

Milan je u toj utakmici slavio s 2:1 uz dva gola Zlatana Ibrahimovića, ali Ante Rebić nije bio ni na klupi. Talijanski su se mediji zapitali što se događa s našim reprezentativcem, a Calciomercato je napokon donio i nove informacije o njegovoj ozljedi.

Talijani pišu kako će Rebić u utorak ili najkasnije u srijedu otiči na kontrolni pregled na kojem bi se trebao utvrditi točan datum kada će ponovno na teren. Nije poznato zašto se sve odužilo i gdje se zakomplicirao oporavak, ali Rebićev povratak željno iščekuju u Milanu, ali i u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji koja u studenom igra sa Švedskom i Portugalom u Ligi nacija.