CIJENA SITNICA

Što se događa s Ronaldom? Dok cijeli svijet bruji o njegovom prelasku u saudijski Al Nasr, on propušta trening Portugala

  • B.T.
  • Zadnja izmjena 01.12.2022 09:40
  • Objavljeno 30.11.2022 u 23:14
Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo propustio je trening Portugala uoči posljednje utakmice u skupini protiv Južne Koreje. Špekulira se da je razlog njegov navodni prelazak u Saudijsku Arabiju

Kao što je poznato, slavni Portugalac je nakon što je prošli tjedan naputio Manchester United postao slobodan igrač da bi potom u medijima odjeknula vijest da mu je Al Nasr iz Rijada ponudio priliku da postane najplaćeniji sportaš svih vremena.

SunSport navodi kako Ronaldo još uvijek želi igrati Ligu prvaka i da nije pristao na ponudu dvoipolgodišnjeg ugovora vrijednog oko 200 milijuna eura godišnje, unatoč navodima koje donosi Marca.

Njegov trenutni fokus je na pokušaju da odvede Portugal do naslova svjetskog prvaka.

Ipak, dođe li do transfera, Ronalda će u Rijadu dočekati hrvatska kolonija, javlja Slobodna Dalmacija. Osim tehničkog direktora Gorana Vučevića, tamo su treneri mlađih uzrasta Dinko Jeličić, Dino Babić, Džemal Adilji, Mate Eterović i Mario Kutlešić, pomoćni trener Ivan Matić, analitičar Bojan Šestan i kondicijski stručnjak Ivan Perasović.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal