NOVI PREDSJEDNIK HNS-a?

Što nam je Šuker rekao o Štimcu kao novom izborniku

10.05.2012 u 15:15

Bionic
Reading

Najpoznatiji hrvatski nogometaš te najbolji strijelac SP-a 1998. godine, Davor Šuker, kojeg mnogi vide kao Markovićeva nasljednika na čelu HNS-a, viđen je u srijedu u Zagrebu u društvu Igora Štimca

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić potvrdio je u četvrtak da odlazi s njezina čela. Također se zna da je pitanje trenutka kada će dugogodišnji predsjednik Vlatko Marković postati bivši u Hrvatskom nogometnom savezu i, naravno, sada se uvelike raspravlja o njihovim nasljednicima.

I dok je posve izvjesno da će u Rusanovu 13 na mjesto predsjednika HNS-a zasjesti legendarni Davor Šuker, koji je viđen na sastanku u srijedu s Igorom Štimcem, zakotrljala se priča da će upravo bivši Davorov suigrač postati izbornik. Scenarij koji se posljednjih dana vrti po svim medijima je sljedeći: najpoznatiji hrvatski nogometaš Šuker nasljednik je Markovića, a nesuđeni predsjednik HNS-a Štimac nasljednik je Bilića.

'Ne mogu ništa komentirati po tom pitanju. Fotografije su objavljene, pa možete pisati što želite', ljubazno je za tportal.hr rekao Šuker.

Dobro, biste li se vi kao budući predsjednik Saveza složili s time da Igor Štimac bude izbornik?

'Ne mogu ni na to pitanje odgovoriti, jer još nisam predsjednik', rekao nam je Šuker, iako fotografije Sportskih novosti - na kojima se srdačno pozdravlja sa Štimcem (pali su i poljupci) - sugeriraju da je sklopljen 'novi pakt'.

Ipak, lijepo je da je do sastanka došlo jer je do prije nekoliko mjeseci između vas bilo povišenih tonova .

'Znam da biste puno toga željeli čuti, ali ostavimo to za subotu, kada završi sezona', zaključio je 44-godišnji Šuker.