SP PRED VRATIMA, A ON...

Što mu je to trebalo? Jednom izjavom izazvao bijes gotovo 100 milijuna ljudi, ali i zaprepastio navijače diljem svijeta

10.06.2018 u 21:14

Bionic
Reading

Branič ruske reprezentacije Ilya Kutepov privukao je pozornost javnosti, a nogometni fanovi ne mogu vjerovati da je nešto tako izjavio

Rusija se nije proslavila u pripremnim dvobojima i ne bi bilo ništa čudno da ne prođe skupinu. Domaćin sigurno računa na bodove na otvaranju protiv Saudijske Arabije, a zatim dolazi ključna utakmica sa Egiptom (19. lipnja).

U redovima afričkog predstavnika prva zvijezda je Mohamed Salah koji je bio upitan za SP zbog ozljede koju je zadobio u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida. Nastradao je u duelu sa Sergijom Ramosom, a o toj situaciji i dalje se dosta priča.

Branič 'zbornaje' Ilya Kutepov u svojem medijskom istupu dotakao se Salaha te usput razbjesnio gotovo 100 milijuna Egipćana.

'Salahova igra me ne brine. Kako ga zaustaviti? Pa napraviš isto što i Ramos, on nam je pokazao jedan način kako ga zaustaviti i ne mogu reći da me je bilo briga kad sam vidio kako se Salah ozlijedio', opalio je Rus kao iz 'topa' iako bi mu bilo bolje da je malo promislio.

  • +4
Prijateljska utakmica, Francuska - Rusija, 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

'Želim mu brz oporavak i volio bih da zaigra protiv nas, jer napreduješ kad igraš protiv takvih velikih igrača', završio je u nešto blažem tonu, ali ona prva izjava brzo se proširila portalima.

Ovaj 24-godišnji branič moskovskog Spartaka osvrnuo se i na urugvajskog napadača Luisa Suareza koji se proslavio time što je znao ugristi svoje suparnike. (Rusija i Urugvaj igraju u trećem kolu 25. lipnja).

'Bojim li ga se? Naravno da ne, ako treba i ja mogu ugristi', jasan je bio Rus.

  • +31
Egipatski nogometaš Mohamed Salah Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia