BLAŽA OD OSTALIH

Što misli lijepa Gina o dopingiranoj Cyborg?

13.01.2012 u 09:58

Bionic
Reading

I ljepotica iz MMA kaveza Gina Carano osvrnula se na dopingiranu Cristiane Santos. No bivša prvakinja, za razliku od ostalih, nije bila oštra u verbalnim napadima na Brazilku

Gina Carano je bila neporažena prvakinja sve do 15. kolovoza 2009, a tada ju je nalupala Cristiane Santos i uzela joj pojas. Nakon toga Amerikanka više nije ušla u kavez, nego se posvetila filmskoj karijeri, a ženski Cyborg je vladao ženskim MMA-om.

Brazilka je sada pala na dopinškoj kontroli, a osim što su je suspendirali i kaznili, mnogi su je i verbalno kritizirali, ismijavali i dodatno optuživali. No takav stav nije zauzela simpatična Gina. Ona je birala riječi i bila puno blaža kada je govorila o svojoj suparnici.

'Lagala bih kada bih rekla da nisam povrijeđena. Meč s Cristiane je bio najveći trenutak moje karijere u MMA-u, a ljudi oko mene su mi govorili da je ona na steroidima i drugim stvarima. Ali ako postoji šansa da nije bila, ja joj ne želim ništa uzeti. Ona je predivna sportašica, ali ponavljam da bih lagala da kažem da me to ne dira', rekla je Carano i dodala:

'Ona je ljudsko biće i fenomenalna sportašica i možda joj je netko rekao da to radi iako joj nije bilo potrebno. Ne znam, osjećam se loše zbog nje. Ona je sada uhvaćena, ali što je s prošlim vremenima? To je nezgodno. Osjećam se loše što to uopće spominjem, ali moram biti iskrena, to me stvarno bode. Ali, opet, sve se događa s razlogom, nakon toga sam doživjela prelijepo iskustvo snimajući film 'Haywire'. No, priznajem, to me i dalje dira.'

Gina se pita je li se i ona borila protiv dopingirane Brazilke