treći test potvrdio suprotno

Što bi Ivanišević dao da su ove riječi točne: Žao mi je što meni zviždite, ali ja nisam pozitivan

26.06.2020 u 14:59

Bionic
Reading

Bivši hrvatski tenisač Goran Ivanišević, a danas trener najboljem igraču svijeta Novaku Đokoviću, objavio je ovog petka kako je i on pozitivan na koronavirus

Puno se je pisalo, a vjerojatno će i sljedećih dana biti isto, o humanitarnom teniskom turniru iz serije Adria Toura, kojeg je pokrenuo Novak Đoković, a kojeg je kao direktor u Zadru vodio Goran Ivanišević.

Nažalost, umjesto lijepe priče, sve je otišlo u krivom smjeru, jer na turniru se pojavio i zaraženi Grigor Dimitrov, a nakon čega su još neki tenisači, treneri pa i novinari bili pozitivni na testiranju.

Ovog petak s tom se viješću putem svog Instagram profila obratio proslavljeni Ivanišević.

'Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam pozitivan na Covid i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak', napisao je Ivanišević.

Zanimljivo, u nedjelju, kada je stao pred zadarsku publiku i obznanio da je finalni ogled otkazan, kao da je isprovocirao ovaj slučaj, jer tada je izjavio:

'Žao mi je što meni zviždite, ali ja nisam pozitivan', rekao je Ivanišević, nakon čega mu je ipak upućen pljesak.

Istovremeno dok je pričao o razlozima prekida turnira, gledatelji su brzim korakom počeli odlaziti sa stadiona.

A kako je to izgledalo u Zadru, pogledajte OVDJE.

  • +43
Sudionici Adria tour turnira testirani na koronavirus Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX
  • +4
Poznati na tribinama Adria tour trunira u Zadru Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic / CROPIX