POZNATO LICE U LOŽI

Stjepan Mesić proslavio pobjedu 'medvjeda'

26.01.2011 u 15:03

Bionic
Reading

Bivši hrvatski predsjednik viđen je u utorak navečer u svečanoj loži zagrebačke Arene. Očito je i Stjepan Mesić, zaintrigiran izvrsnom atmosferom na hokeju, odlučio pogledati trenutno najpopularnije zagrebačke sportaše

Treća utakmica u Areni, a prva pobjeda, to je najkraće rečeno učinak Medveščaka u dosadašnjem tijeku spektakla Ice Fever. Mnoge poznate face iz svijeta zabave, sporta, politike i biznisa ovih dana pohode najveću hrvatsku sportsku dvoranu, pa je u utorak navečer utakmicu 'medvjeda' i Olimpije pogledao i bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić.

Poznat po svom predsjedničkom stavu da nikad ne ide na utakmice klubova, nego samo reprezentacije, u svojoj predsjedničkoj mirovini očito se zaintrigirao odličnom atmosferom i dobrim igrama zagrebačkih hokejaša te stigao u Arenu. Istina, nije nakon svakog gola skakao i radovao se poput malog djeteta, što je bio slučaj primjerice s Angelom Merkel tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva prošlog ljeta, no definitivno je mogao biti zadovoljan viđenim.

Tko zna, možda je i njegovo prisustvo donijelo sreću 'medvjedima', pa je za poželjeti vidjeti Mesića i na budućim utakmicama.