Pokazao veličinu

Stipe Miočić u pola sata borbe zaradio pravo bogatstvo, a onda je fanove dirnuo jednom fotografijom kojom je pokazao što je zaista važno

17.08.2020 u 08:38

Bionic
Reading

Stipe Miočić se zahvalio svima uz fotografiju sa svojom kćerkicom za koju je zaključio da mu je najteži protivnik

Stipe Miočić je u trećoj međusobnoj borbi pobijedio Daniela Cormiera i tako po četvrti put u karijeri obranio titulu teškaškog prvaka i postao najveći u povijesti. Kako se radilo o borbi večeri jasno je i da je novac koji su borci zaradili velik.

Za otprilike pola sata borbe Miočiću je pripalo 750.000 dolara plus dodatnih 40.000 dolara na ime bonusa od sponzora, dok je Cormier zaradio 530.000 dolara. Zarada je tako bila ista kao i prošli puta kada su se sučelili njih dvojica, ali tada su dijelili i dio prihoda od prodanih ulaznica.

Kako zbog koronavirusa nije bilo navijača, taj dio prihoda otpada. Manji će biti i dio prihoda od prodaje prava na gledanje meča preko interneta i televizije. UFC je odlučio smanjiti taj postotak zbog pandemije pa će borci dobiti određeni iznos samo ako pay per view bude prema očekivanjima.

Bez obzira na sve, Miočić je za 20. pobjedu u karijeri u kojoj ima samo tri poraza, zaradio velik novac, a nakon borbe je još jednom pokazao skromnost i veličinu izvan borilišta. Kada je stigao doma na Instagramu se pohvalio onim najvažnijim i tako dirnuo fanove. Objavio je sliku sa svojom kćerkicom uz opasku kako mu je ona najveći protivnik.

'Kakva večer. Zahvaljujem se i šaljem ljubav te poštovanje svom timu, obitelji i navijačima. Velika je čast što sam vam pružio šou. Sada, natrag da se suočim s mojim najtežim protivnikom do sad… Ovo je bilo za tebe malena', poručio je u svojem stilu Miočić.