Oduševio fanove

Stipe Miočić posebno je obožavan u Hrvatskoj, a nakon ovog poteza njegova će popularnost na ovim prostorima još više porasti

01.11.2020 u 08:19

Bionic
Reading

Stipe Miočić je na Instagramu objavio fotografiju ispod koje je opis napisao na hrvatskom jeziku što je oduševilo njegove navijače iz Hrvatske

Prvak UFC-a u teškoj kategoriji Stipe Miočić nikada se nije sramio svojih hrvatskih korijena. Iako nastupa kao Amerikanac, Stipe ponosno ističe svoje hrvatsko porijeklo, ali rijetko kada ga čujemo da se koristi hrvatskim jezikom ili pismom.

Upravo je to napravio na Instagramu i oduševio brojne fanove. Miočić je objavio fotografiju na kojoj je sa suprugom i kćerkom na odmoru negdje na moru, a uz nju je napisao i opis na hrvatskom jeziku.

'Obiteljsko vrijeme', napisao je prvak UFC-a i tako oduševio fanove u Hrvatskoj, a pomalo i zbunio Amerikance.

View this post on Instagram

obiteljsko vrijeme

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

'Mislim da to nije neki drugi jezik nego da Stipe jednostavno tako priča', napisao je jedan od fanova iz Amerike i tako se našalio s Miočićem, dok su fanovi iz Hrvatske naravno oduševljeni:

'Mislio sam da mi je automatski prevelo, hahaha. Kakav kralj', komentirao je jedan od navijača iz Hrvatske.

Stipe Miočić bi se u ožujku iduće godine mogao ponovno boriti za obranu naslova prvaka. Iako datum još nije točno definiran, protivnik bi mu trebao biti Francis Ngannou kojeg je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio u njihovom prvom susretu u siječnju 2018. godine.