BLIŽI SE OKRŠAJ TEŠKAŠA

Stipe Miočić hrabro najavio novu šampionsku seriju, a ona počinje s Danielom Cormierom

13.08.2019 u 08:53

Bionic
Reading

Prije nego što je poletio za Anaheim na najvažniju borbu svoje MMA karijere, Stipe Miočić je još jednom otkrio svoje planove i ambicije za borbu protiv Daniela Cormiera u kojoj neće tražiti samo osvetu za poraz, nego namjerava krenuti u novu šampionsku seriju

Stipu je na aerodromu u Clevelandu zatekao reporter sveprisutnog TMZ Sportsa. Vidjelo se kako bivši prvak teške kategorije nije previše raspoložen za neke izjave, no ipak je odgovorio na pitanje o tome kako se pripremio za ovu borbu te namjerava li ovom borbom krenuti u novi pobjednički niz.

'Radio sam na greškama i poboljšavao sam stvari koje su mi već bile dobre. Napredovao sam svaki dan. Ovom borbom kreće moj novi niz obrana titule prvaka. No, trenutno razmišljam samo o borbi koja me čeka 17. kolovoza', rekao je Stipe, a prenosi Fight Site.

Nije tu reporter stao nego je još pokušao izvući informaciju o tome što Stipe misli o možebitnom dolasku Jona Jonesa u tešku kategoriju. Ta tema TMZ-u nikako da izađe iz stalnog repertoara pitanja koja postavljaju borcima teške kategorije.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Spreman sam na bilo koga pa tako i Jona Jonesa. No, trenutno razmišljam samo o borbi koja je ispred mene', izjavio je fokusirani Stipe, koji se nakon još jednog pitanja o Cleveland Brownsima ipak uspio izvući i krenuti prema svom letu za Anaheim.