IZBORNIK NA MUKAMA

Štimac vraća Petrića i Šimunića, o Sammiru još ne razmišlja

20.08.2012 u 10:34

Bionic
Reading

Nakon kiksa protiv Švicarske, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac zaključio je da će mu za željeni plasman na SP u Brazilu itekako trebati pomoć dvojice reprezentativnih veterana - Mladen Petrića i Josipa Šimunića, koji su zadnje vrijeme bili u drugom planu

Mladen Petrić s dva je pogotka sjajno debitirao u Fulhamu i na najbolji način ispisao si pozivnicu za reprezentativne dvoboje protiv makedonije i Belgije početkom rujna.

A da o njemu, ali i iskusnom Dinamovom braniču, Josipu Šimuniću najozbiljnije razmišlja, potvrdio je Štimac u razgovoru za Sportske novosti.

'Oni nisu ni po čemu novi igrači. Imaju iskustvo i klasu i veselim se njihovoj formi. Vraćaju se u konkurenciju', rekao je Štimac i komentirao moguće pozivanje Sammira u reprezentaciju.

'Sammir će igrati za Hrvatsku kad sredi život i kad bude fizički spreman. Njegove igračke kvalitete nisu upitne, druge su stvari upitne. Razgovarao sam i s njim, odmah po stupanju na ovu funkciju, naglasio sam mu da je svaki profesionalac koji ispunjava uvjete u krugu potencijalnih kandidata.'

Cijeli tekst pročitajte OVDJE