TORCIDA U FORMI

Štimac dlaku mijenja, ali ćud nikada

18.02.2011 u 18:16

Bionic
Reading

Torcida je ovih dana ponovno vrlo aktivna, i to na nekoliko frontova: na jednome su organizirali spektakularnu proslavu Hajdukova stotog rođendana, na drugome najavili rat gradonačelniku Željku Kerumu jer se očito izruguje s njihovim zahtjevom za poštivanje Kodeksa, no nisu zaboravili ni svoga starog znanca Igora Štimca

Podsjetimo, upravo su Hajdukovi navijači godinama vodili rat s Vlatkom Markovićem i njegovom vrhuškom u HNS-u, no Štimčevu kandidaturu za to mjesto popratili su porukom s tribina: 'Tko o čemu, Igor o poštenju'.

Iskustva splitskih navijača sa Štimcem nisu nimalo ugodna, niti tribine na Poljudu previše cijene njegovu razbijačku prošlost.

'Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Ovčice se zaigrale pa nisu primijetile da je vuk ušao i gladan ih kušao', rečenica je kojom započinje novi video uradak objavljen na web stranici www.torcida.org. Inspiracija je pronađena u HTV-ovoj emisiji 'Peti dan', njenim gostima (Zvonku Makoviću, Slavenu Letici, Velimiru Viskoviću i Igoru Zidiću), a posebno u voditeljici Milani Vuković Runjić i njenoj izjavi: 'To mi se sve čini prilično plemenito'.


Pogledajte!