Nije mu lako

Stigla vijest o sudbini hrvatskog reprezentativca; Rakitićevoj supruzi se ovo sigurno neće svidjeti

27.11.2019 u 15:21

Bionic
Reading

Ivan Rakitić definitivno napušta Barcelonu, ali sigurno neće ići u Sevillu koja mu je zatvorila vrata

Ivan Rakitić napušta Barcelonu, a jedino pitanje koje još ostaje jest gdje će od ove zime nastaviti karijeru. Među brojnim zainteresiranim klubovima, spominjala se i Sevilla u kojoj je hrvatski reprezentativac igrao od 2011. do 2014. godine.

Rakitić je u dresu Seville odigrao 149 utakmica i zabio 32 gola, te upisao 41 asistenciju prije nego je na ljeto 2014. za 18 milijuna eura otišao u Barcelonu. Za to razdoblje u Sevilli Raketu veže puno lijepih uspomena, a najljepša je svakako ona kada je upoznao današnju suprugu Raquel Mauri.

'Bio je 27. siječnja. Odradio sam liječnički i potpisao ugovor sa Sevillom. Nakon dugog dana sam se s bratom spustio do hotelskog bara i rekao mu da ću oženiti curu koja tu radi kao konobarica', prisjetio se u jednom intervjuu Rakitić.

Upravo bi Raquel bila najsretnija Rakitićevim povratkom u Sevillu, no izgleda da od toga neće biti ništa. Hrvata i njegovu suprugu razočarao je sportski direktor Seville Monchi koji je, gostujući na jednoj radijskoj emisiji, jasno dao do znanja da klub ne planira dovoditi svojeg bivšeg igrača u ovom trenutku.

'Ne znam hoće li se njegov povratak dogoditi za nekoliko godina, ali danas je to jako teško. On je Barcelonin igrač i pripada Barceloni. Izgubio je ljubav za naš klub i mislim da njegov povratak nije moguć', poručio je Monchi.