MAMIĆ VIŠE NEMA ŽIVACA

Stigla ga kazna - Sammir suspendiran!

06.11.2011 u 19:30

Bionic
Reading

Napokon je i Zdravko Mamić shvatio da od popuštanja zločestom igraču nema koristi. Odlučio je stati na kraj nesportskom ponašanju i ovog talentiranog igrača pokušati dovesti na pravi put

Lakše je Jamesu Bondu bilo dobiti dozvolu za ubijanje nego treneru Dinama dopuštenje da iz prve momčadi izbaci Sammira. Pa što god Brazilac napravio, stizala je novčana kazna, opomena, argumenti iz kluba u njegovu obranu. No, došao je i taj dan, a Kruno Jurčić neće ući u povijest samo kao jedan od najuspješnijih trenera već i kao prvi koji je dobio mogućnost da Sammira izbaci iz prve momčadi.

'Sammir u subotu ujutro nije došao na trening. Zbog ponovljenog kršenja klupske discipline, ne kandidira za prvu momčad. Istina je da je ozlijeđen i da ne bi igrao niti trenirao s momčadi, ali sad i da je zdrav, i kad bude zdrav, do daljnjega ne kandidira za sastav', odlučno je kaznu izrekao Krunoslav Jurčić.

Dopuštenje je dao Zdravko Mamić koji je dan prije i Sammiru skresao u lice dobar dio onoga što mu je trebao reći odavno. Jer to nije ni približno prvi primjer Sammirova lošeg odnosa prema klubu i poslu kojim se bavi, a za koji je jako dobro plaćen.

'Riječ je o ozbiljnom kršenju klupske discipline, kod Sammira je to učestalo i trener je donio odluku o odaljavanju. Ne znam točno kakva je odluka, ali mislim da neće trenirati s prvom momčadi ni kad ozdravi, već po posebnom programu. A klub potpuno stoji iza odluka trenera i Sammir neće kandidirati za momčad do daljega, sve dok trener ne odluči drukčije', potvrdio je sportski direktor Zoran Mamić ne želeći ulaziti u pojedinosti, pogotovu ne nabrajati sve Sammirove nepodopštine, iako ih vrlo dobro zna.

A ima ih kao u priči, ako je čovjek toliko puta uhvaćen u nedjelima, možemo se samo pitati koliko je puta noć proveo u noćnim klubovima a da nije uhvaćen.

Za Sammirov je problem glavni krivac Zdravko Mamić.