CUGER NA DJELU

Stephane Dalmat napao ženu i policajca

31.03.2009 u 22:02

Bionic
Reading

Nekadašnji francuski reprezentativac, a trenutno kapetan Sochauxa napao je usred Pariza svoju suprugu i policajca koji joj je pokušao pomoći. Zbog toga mu osim prijave stiže i kazna kluba koji očito ne tolerira gluposti, pa makar bile napravljene i u alkoholiziranom stanju

Kapetan francuskog nogometnog prvoligaša Sochauxa i nekadašnji francuski reprezentativac Stephane Dalmat (30) optužen je za fizički napad na suprugu i policajca u središtu Pariza, na aveniji Champs-Elysees. Dalmat je uhićen u ponedjeljak rano ujutro nakon što je prvo udario suprugu, a zatim i policajca koji je intervenirao. Ustanovljeno je da je bio u alkoholiziranom stanju. Pušten je nakon što je platio jamčevinu, ali će se morati pojaviti na sudu 27. svibnja. Ako bude proglašen krivim, mogao bi dobiti i zatvorsku kaznu.

'Naravno da će biti kažnjen, i u sportskom i u financijskom smislu. No sada nam predstoje dva mjeseca grčevite borbe za ostanak i trebat će nam svi igrači, uključujući i Dalmata', kazao je trener Sochauxa Francis Gillot.