BORBA ZA ŽIVOT!

Stanje Borisa Vukčevića i dalje je kritično

29.09.2012 u 12:59

Bionic
Reading

Vukčević je u petak popodne stradao u prometnoj nesreći na cesti blizu Bammentala. Svojim se automobilom zabio u kamion, a uzroci nesreće i dalje nisu poznati. S teškim ozljedama glave prevezen je u bolnicu gdje je hitno operiran i stavljen u stanje umjetne kome

Stanje nogometaša Hoffenheima Borisa Vukčevića (22) i dalje je kritično. Bivši mladi njemački i potencijalni hrvatski reprezentativac bori se za život u bolnici u Heidelbergu.

Vukčević je, podsjetimo, u petak popodne stradao u prometnoj nesreći na cesti blizu Bammentala. Svojim se automobilom zabio u kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera, a uzroci nesreće i dalje nisu poznati. S teškim ozljedama glave rođeni je Osječanin helikopterom prevezen u bolnicu gdje je hitno operiran i stavljen u stanje umjetne kome.

Njegov je klub na subotnjoj konferenciji za novinare potvrdio da nikakvih promjena nema. Liječnici zasad ne žele davati nikakve prognoze.

'Borisov kardiovaskularni sustav je stabilan, a nikakve druge detalje vam ne možemo reći', izjavio je direktor Hoffenheima Andreas Müller.

Unatoč Vukčevićevoj nesreći, njegovi će suigrači danas odigrati utakmicu 6. kola Bundeslige protiv Augsburga pod motom 'Igramo i borimo se za Borisa'.