(NIJE) ČUDNO?

Stadion Aldo Drosina službeno otvara - Dinamo

11.02.2011 u 08:46

Bionic
Reading

Premda je u srijedu na novom pulskom stadionu igrala hrvatska reprezentacija, službeno otvorenje zbit će se uoči prijateljske utakmice Istre 1961 i zagrebačkog Dinama

Nakon što je novouređeni gradski stadion Aldo Drosina u Puli bio u srijedu poprište međunarodne prijateljske utakmice između reprezentacija Hrvatske i Češke (4:2), ljubitelji nogometa u Puli i Istri moći će uskoro uživati u još jednoj nogometnoj predstavi.

U subotu, 19. veljače, pulski prvoligaš Istra 1961 ugostit će najbolju hrvatsku momčad, zagrebački Dinamo. Kako pulskim 'zeleno-žutima', tako i 'modrima', bit će to generalka uoči proljetnog dijela prvoligaškog prvenstva te prvi susret pulskih nogometaša na novouređenom stadionu.

'Sve je dogovoreno s čelnicima Dinama te smo već sada utvrdili sve detalje s Dinamovim sportskim direktorom Zoranom Mamićem. Vjerujem da će i ovaj susret privući veliku pozornost ljubitelja nogometa na poluotoku', kazao je sportski direktor Istre 1961 Ivan Kurtović.

Dodao je kako su Puljani počašćeni dolaskom 'modrih' jer će i taj susret biti jedno svojevrsno službeno otvaranje stadiona za NK Istru 1961.