SLAVLJE GOSTIJU

Srušiti Dinamo na Maksimiru? Trener Rijeke Goran Tomić dao je najbolji komentar što je potrebno da bi se takvo nešto napravilo!

01.12.2021 u 21:09

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke plasirali su se u polufinale SuperSport Hrvatskog kupa svladavši kao gosti u četvrtfinalu na stadionu u Maksimiru branitelja naslova Dinamo sa 3:1, a gostujući trener Goran Tomić bio je presretan

Riječani su veliku prednost ostvarili 'blitzkriegom' od 27. do 30. minute kada su mrežu domaćih tresli Jorge Obregon i Josip Drmić. U nastavku je za Dinamo smanjio Marko Tolić u 73. minuti, da bi Robert Murić u sedmoj minuti nadoknade pogodio praznu mrežu za potvrdu prolaska.

'Treba imati perfektan dan za pobjedu protiv Dinama u gostima. To se ne događa svaki dan. Mi želimo osvojiti Kup, a to znači da moramo pobijediti, s kim god igrali. Istina je da smo u četvrtfinalu dobili najtežeg mogućeg suparnika i to na njegovom terenu, ali ostvarili smo veliku pobjedu', rekao je Goran Tomić za HNTV te nastavio:

  • +41
Dinamo - Rijeka, četvrtfinale SuperSport Kupa, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Prvo poluvrijeme smo odigrali taktički jako dobro. Poentirali smo u pravo vrijeme, no u drugom poluvremenu je Dinamo bio puno bolji. Dominirao je, imao je veliki broj prilika, a mi smo imali i sreće koja nas je pomazila u svemu. Idemo dalje, već od četvrtka ujutro razmišljamo samo o prvenstvu.'

Inače, zadnjih osam sezona po četiri Kupa osvojili su upravo Rijeka i Dinamo.