BALOTELLI OKRENU PLOĆU

'Sretan sam što radim s Mancinijem, ostajem u Cityju'

17.04.2012 u 11:09

Bionic
Reading

Mario Balotelli rekao je jasno i glasno kako nema namjeru na ljeto napustiti redove engleskog nogometnog Premierligaša – Manchester Cityja

Iako je nedavno menadžer 'građana' Roberto Mancini izjavio da je Balotelli odigrao svoju posljednju utakmicu za City kada je protiv Arsenala (poraz 1:0) zaradio crveni karton, talijanski napadač se, izgleda, neće dati otjerati iz kluba samo tako.

'Moja budućnost? Trenutno razmišljam samo o naslovu prvaka. Zašto uvijek govorite o Milanu i Interu kao mojim budućim destinacijama? Imam ugovor sa Cityjem i nemam namjeru otići', rekao je Balotelli u razgovoru za La Gazzetu dello Sport.

'Godi mi da predsjednik Intera (Massimo Moratti) govori lijepe stvari o meni. Poznaje me od moje 15 godine i zahvalan sam mu na tome što ima povjerenje u mene, ali ja trenutno razmišljam samo o Cityju', veli Talijan koji, iako mu stvara mnogo problema, ipak voli svog menadžera Roberta Mancinija.

'Sretan sam što imam priliku raditi s Mancinijem i nemam ništa osim riječi hvale za njega. Stvari se između razvijaju jako dobro. Razgovarali smo nakon mog posljednjeg isključenja. Znam da i dalje vjeruje u mene', zaključio je.

Balotelli je ove sezone tresao suparničke mreže 13 puta u 22 premierligaška dvoboja, ali će još jednu utakmicu biti nedostupan Manciniju zbog spomenute suspenzije.