PAY-PER-VIEW PO 30 KUNA

Srbi u Izraelu, Brazilci u Francuskoj samo na MAXtv-u

08.02.2011 u 16:20

Bionic
Reading

Ljubitelji nogometa u srijedu će na MAXtv-u, čak i ako niste pretplatnik Sportskog paketa, imati prigodu preko Pay-Per-View usluge gledati dvije super utakmice, i to po cijeni od samo 30 kuna

PPV - srijeda, 9. veljače, 21. kanal

19 sati Izrael - Srbija

Stadion na kojem Izrael igra domaće utakmice, Ramat Gan, bio je neosvojiva utvrda sve dok na njemu nije gostovala Hrvatska. U srijedu u 19 sati pomlađena izraelska momčad dočekuje reprezentaciju Srbije, a trener Izraela Luis Fernandez u ovoj utakmici ne može računati na njihovog najboljeg igrača Yossi Benayouna . Tko će biti uspješniji na Ramat Ganu, poletni Izraelci ili iskusni rutineri iz Srbije?

21 sat Francuska - Brazil

U 21 sat na stadionu Saint-Denis sastaju se dvije moćne reprezentacije Francuska i Brazil. Francuzi su napravili temeljitu rekonstrukciju sastava nakon debakla na svjetskom prvenstvu, a i uvijek opasni Brazil dolazi bitno pomlađen. Novu francusku generaciju predvodi Yoann Gourcuff talentirani veznjak Lyona, dok kapetansku vrpcu Brazila nosi Robinho. Pogledajte reprizu finala svjetskog prvenstva 1998.

Isprobajte novu uslugu MAXtv-a - pojedinačni sportski sadržaji na vaš zahtjev! Od početka veljače, na kanalima 20 i 21 sami možete birati sportski sadržaj koji želite gledati! Odsad pojedinačne sportske sadržaje s ekskluzivnih MAXtv kanala Arenasport 1 i Arenasport 2 možete gledati na zahtjev putem nove MAXtv usluge Pay-Per-View, čak i ako niste pretplatnik MAXtv-ovog Sportskog paketa.

Prebacite na jedan od dva Pay-Per-View kanala na 20. i 21. poziciji MAXtv-a te unajmite željeni sportski sadržaj na zahtjev unosom vašeg pina za kupnju koji koristite i prilikom unajmljivanja filmova u MAXtv videoteci.

PPV sadržaje možete kupiti sat vremena prije početka emitiranja sportskog derbija. Ukoliko zakasnite na početak, ne brinite se jer PPV sadržaje možete kupiti i tijekom trajanja događaja koji želite gledati.

Najave svih sportskih događanja koje ćete moći pojedinačno kupiti i gledati možete vidjeti na TV vodiču, 0. kanalu MAXtv-a i na MAXtv portalu.

Cijene PPV sportskih sadržaja kretat će se od 20 do 60 kuna. Čim prebacite na kanal, na ekranu ćete dobiti informaciju o cijeni i vremenu emitiranja sljedećeg PPV sadržaja.

Evo i konkretnih koraka za kupovinu PPV sadržaja: kliknite OVDJE!