branila ga policija

Sramota u Francuskoj: Ovakvu mržnju Neymar još nigdje nije doživio!

23.10.2017 u 12:05

Bionic
Reading

Tijekom remija Marseillea i PSG-a 2:2 na Velodromeu Neymar je ove nedjelje ponovo bio u središtu pažnje, a osim crvenog kartona ostaje u sjećanju i nevjerojatna mržnja domaćih navijača koji su ga gađali svim raspoloživim...

Brazilski 25-godišnji napadač možda je postao najskuplji nogometaš svijeta ovog ljeta, no s tim ide i prezir protivničkih navijača koji se posebno mogao osjetiti ove nedjelje u Marseilleu.

  • +9
Marseille - PSG, 10. kolo Le Championata, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: PHILIPPE LAURENSON

Naime, gađali su ga domaći navijači svim raspoloživim dok je pokušavao izvoditi kornere, a situacija je bila toliko ozbiljna da ga je morala čuvati policija.

Na kraju su Neymara štitovima branili od objekata koji su letjeli prema njemu, kako ne bi završio ozlijeđen u francuskom derbiju.

Brazilac je također uspio zakasniti na početak susreta, a također je zabio gol i dobio crveni karton nakon nervozne reakcije u završnici.

'Ocampos je sjajno odglumio da bih ja dobio crveni karton, a sudac je htio biti u centru pažnje. Provocirali su me cijelu utakmicu, pun sam modrica,' otkrio je Neymar nakon utakmice.

PSG na vrhu ljestvice ima četiri boda više od Monaca, a pariške zvijezde mogu se samo nadati da im ovako neće izgledati i ostala gostovanja u Francuskoj ove sezone...