GLAS JAVNOSTI

'Sramota, postali smo kanta za nabijanje'

03.11.2011 u 08:53

Bionic
Reading

Hrvatska javnost okrenula je palac prema dolje Dinamovoj predstavi u Amsterdam Areni. Razočaranje kod kibica 'modrih' je veliko, jer hrvatski prvak nakon četiri kola nema ni boda, ali ni postignutog gola

Velika većina čitatelja tportala, barem oni koji su ostavljali komentare, nije imala lijepih riječi za igru 'modrih' zvijezda i za to kako je trener Krunoslav Jurčić sve to posložio.

Drugi planet: Ma što nam ovi rade, oni nas petama nabijaju. Baš smo kanta za nabijanje, da ovo nisu Marsovci.

hubert: Jao, nemate jaja, odnosno Kruno nema jaja. Kao igrač ih je imao i izgubio, dok vam je šef limitirani mafijozo i trener žena, ništa od nogometa. Dobili ste slovenski sindrom u sportu. Lako je u hrvatskoj seljačkoj ligi. U slovenskoj bili bi sigurno iza Maribora i Olimpije. Svašta, navijao sam za Dinamo, ali ovakav debakl, sramota.

Posjetitelj 2500: Naš klupski nogomet je na začelju Europe.

Nenoo: Koji luzerski klub, a mnogim mladima je Dinamo svetinja. Ajde, probudite se, ima puno ljepših stvari u životu od šugavog nogometnog kluba i braće Mamić.

Milan23-tips: Ajax je ostvario rekordnu pobjedu u LP od 4:0. Dosad im je rekord bio 5:1 protiv Ferencvarosa. Neke pobjede se ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo tu su 'modri'.

Prco: U Madridu će biti ko u onom vicu. Kada Ronaldo bude izvodio slobodni udarac s ruba našeg šesnaesterca, živi zid okrenut će se licem prema Kelavi. Hoće i oni vidjeti Ronaldov gol.

kameni 196: Pametan čovjek uči iz tuđih grešaka, a budala niti ni iz svojih! Nevjerojatno da je Dinamo pod 'Jurčićevom palicom' krenuo u utakmicu na isti način kao u Zagrebu, a znamo kako je to završilo.

bad company: Kakva blamaža. Može Dinamo biti sretan jer je trebao potonuti jedno 7:0. I u Zagrebu protiv Reala i Ajaxa je trebao primiti porciju, ali Fortuna mu je bila naklonjena. Svatko tko se imalo razumije u sport i prati sportska događanja, ne samo u nogometu, shvaća da nema osnove da klub iz HNL-a predstavlja ikakvu opasnost europskim osrednjim klubovima, a kamoli europskim velikanima. To je naprosto realnost. Međutim u cijeloj priči mene fascinira količina bahatosti i optimizma bez osnova od strane što Dinamovih igrača, Dinamove struke, a pogotovo ZG novinara.