ČEKA IH MIAMI

Spursi odahnuli; ozlijeđeni Parker bit će spreman za NBA finale!

02.06.2014 u 10:37

Bionic
Reading

Tony Parker, branič San Antonio Spursa, nada se da će biti spreman za prvu utakmicu finala doigravanja u NBA ligi protiv Miami Heata, potvrdili su izvori bliski ligi za Yahoo Sports…

Parker je zbog uganuća gležnja propustio čitavo drugo poluvrijeme i produžetak ogleda u kojem je njegova momčad u gostima svladala Ohlahoma City 112:107 u šestoj utakmici finala Zapadne konferencije, čime je osvojila seriju rezultatom 4:2 u pobjedama. San Antonio će, baš kao i prošle godine, u finalu igrati protiv Miami Heata koji brani naslov pobjednika.

Parker 'bi trebao biti spreman' već za prvu utakmicu u četvrtak, tvrde dva različita izvora, kako prenosi Yahoo Sports. S ozljedom gležnja muči se od četvrtog dvoboja s Oklahoma Cityjem. Idućih dana radit će na svom oporavku i očekuje se da će zaigrati već u prvoj utakmici protiv Miamija.

Ove sezone je u doigravanju francuski branič na prosjeku od 17,8 koševa i pet asistencija.

Dodajmo još kako se prošle godine finale posljednji put igralo po formuli 2-3-2 dok će se ovogodišnje prvi put nakon 1984. igrati po formuli 2–2–1–1–1 (Spursi imaju prednost domaćeg parketa).


RASPORED FINALA

1. utakmica: 5.6.

San Antonio Spurs - Miami Heat

2. utakmica: 8.6.

San Antonio Spurs - Miami Heat

3. utakmica: 10.6.

Miami Heat - San Antonio Spurs

4. utakmica: 12.6.

Miami Heat - San Antonio Spurs
****************************

moguća 5. utakmica 15.6. u San Antoniju

moguća 6. utakmica 17.6. u Miamiju

moguća 7. utakmica 20.6. u San Antoniju