OŠTRO PO IGRAČU

'Spursi' će kazniti Modrića sa 80 tisuća funti

16.07.2011 u 10:11

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić i dalje je jedan od nogometaša o kojem se najviše piše na Otoku. Saga oko njegova statusa u Tottenhamu se nastavlja pričom da će ga klub kazniti oduzimanjem dvotjedne plaće zbog njegova arogantnog stava

Luka Modrić se sa svojim Tottenhamom trenutačno nalazi u Južnoafričkoj Republici, u sklopu priprema za novu sezonu. I dalje je neizvjestan njegov status, točnije hoće li ovoga ljeta zaista napustiti White Hart Lane i preseliti na Stamford Bridge ili ne.

'Spursi' će prvu pripremnu utakmicu igrati ovog vikenda, no Modrić neće igrati zbog problema sa zglobom.

'Ima malih problema sa zglobom, no za par dana će biti spreman. Luka je s nama i priprema se za novu sezonu. Ja nemam nikakvih saznanja o njegovu odlasku, a Modrić je pravi profesionalac', kazao je pomoćni trener Joe Jordan koji do dolaska Redknappa u Johannesburg vodi momčad.

I dok s jedne strane u Tottenhamu pokušavaju smiriti tenzije, s druge strane, navode engleski mediji, uskoro bi trebala sletjeti nova, podebljana ponuda Chelseaja za Modrića, i to vrijedna više od 30 milijuna funti. Isto tako, goal.com navodi da čelnici 'spursa' namjeravaju kazniti Modrića dvotjednom plaćom zbog njegova 'arogantnog' stava, što u prijevodu znači 80 tisuća funti. Zasad se cijeloj ovoj priči ne nazire kraj, no već sada je dosta blata bačeno.