SLJEDEĆEG LJETA

Sprema se transfer svih transfera! Manchester City ne može zadržati Erlinga Haalanda, zna se kupac kao i koji će suludi iznos isplatiti

29.09.2022 u 16:46

Bionic
Reading

Real Madrid za sljedeće ljeto priprema transfer svih transfera, španjolski mediji vjeruju kako će 'Kraljevski klub' kupiti Erlinga Haalanda

Poziv Reala se rijetko odbija, ali u zadnje vrijeme je bilo slučajeva. Španjolski prvak izigran je od strane Kyliana Mbappea koji je za ogromnu plaću ostao u PSG-u, a ta suluda primanja, koja francuski napadač ima u Parizu, kao i razni zahtjevi oko sponzora i bonusa, mogli bi i u budućnosti kočiti njegov prelazak u madridskog velikana.

I zato su španjolski mediji uvjereni kako se uprava Reala okrenula prema Erlingu Haalandu za kojeg su 'Kraljevi' i ovoga ljeta pokazivali interes, ali je on odabrao Manchester City, jer je procijenio da će tamo igrati dok bi u Realu imao konkurenciju u Karimu Benzemi. No francuskom golgeteru na leđima su 34 godine i u španjolskom klubu sada traže dostojnu zamjenu i to baš u Haalandu.

  • +3
Manchester C. - Borussia D., 2. kolo Lige prvaka, 2022/23. Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

Realova blagajna je puna, na ljeto će klub na raspolaganju imati preko 400 milijuna eura za kupovinu igrača, a prva želja je upravo ubojiti 22-godišnji Norvežanin koji je vezan uz City ugovorom do lipnja 2027.

Ipak, prema nekim izvorima, u ugovoru postoji odštetna klauzula od 180 milijuna eura koja se može aktivirati do kraja sezone 2023/24., a taj za mnoge nedostižan iznos ne bi trebao biti nikakav problem za 'Kraljeve'.