TRIO U NISKOM STARTU

Sprema se spektakularna trenerska rotacija

13.12.2010 u 13:13

Bionic
Reading

Trenutno Fabio Capello vodi englesku reprezentaciju, Harry Redknapp Tottenham, a Rafael Benitez milanski Inter. Engleski mediji najavljuju mogućnost da se spomenuti trojac zamijeni za mjesta

Priča koja je ugledala svjetlo dana u The Peopleu uopće ne zvuči nemoguće. Benitez je i nakon odlaska s Anfielda nastavio s prosječnim rezultatima. Ako Inter ne osvoji svjetsku krunu, najvjerojatnije slijedi instantan otkaz, a i eventualni uspjeh nije mu garancija dugotrajnijeg zadržavanja na San Siru.

People kaže da je Benitez prenio svojim agentima želju za povratkom u Premiership, a navodno bi mu najdraža opcija bila preuzimanje Tottenhama. Hrvatska kolonija u Londonu postiže izvrsne rezultate i predsjednik Levy nema namjeru tjerati uspješnog Redknappa, ali on nastavak svog trenerskog rasta vidi u engleskoj reprezentaciji i taj poziv sigurno ne bi odbio.

Kako Moratti kao idealnog nasljednika Benitezu vidi upravo engleskog izbornika Capella, otvara se mogućnost rošade s tri figure, u kojoj bi sva tri stručnjaka došla u mirniju sredinu. Ipak, glavne riječi imat će predsjednici klubova i saveza koji se nisu službeno oglasili.