NIŠTA OD PRIJENOSA!

Split i Varaždin na HTV-u tek od 3. pretkola kvalifikacija

21.07.2011 u 13:52

Bionic
Reading

Hrvatska televizija definitivno neće prenositi večerašnje utakmice Varaždina i Splita u kvalifikacijama za Europsku ligu, no dobra je vijest ta da bismo oba kluba mogli gledati u nastavku natjecanja

Navijači RNK Splita i NK Varaždina, baš kao i svi ostali ljubitelji nogometa, nažalost večeras neće moći gledati uzvratne utakmice ta dva kluba u 2. pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu. Hrvatska televizija nemogućnost prijenosa pravda financijskim izdacima, pa je u tom stilu i sročen odgovor Odjela za odnose s javnošću.

'Hrvatska radiotelevizija će, ovisno o svojim financijskim, programskim i produkcijskim mogućnostima, natjecanje hrvatskih predstavnika u nogometnoj Europa ligi pratiti od 3. pretkola. Stoga, Hrvatska televizija neće prenositi susret 2. pretkola između klubova koje navodite', stoji u priopćenju te se na naš dodatni upit o prijenosima Dinama i Hajduka u europskim natjecanjima dodaje:

'Kada se pak radi o utakmicama Dinama u kvalifikacijama za Ligu prvaka i Hajduka za Europsku ligu, naša intencija je da kao i do sada prenosimo te utakmice.'

To je, dakle, to! Dinamo i Hajduk su 'unutra', a Split i Varaždin prvo moraju izboriti prolaz u 3. pretkolo preko Domžala i Iskre Stal, a onda ćemo i njih gledati u izravnim prijenosima.