FIFA_SP_2018.svg

dolazi na polufinale

Sprema se luda fešta; Luka Modrić otkrio nam je što ga veže uz Mladena Grdovića i kakav plan imaju

Bionic
Reading

Nakon pobjeda hrvatski nogometaši svoj glazbeni repertoar u autobusu počinju legendarnom pjesmom Mladena Grdovića 'Nije u šoldima sve'. Naravno, nije to jedina pjesma, ali je očito sjajna uvertira za kasniji nastavak zabave jer Mladen Grdović kreće put Moskve, u kojoj se priprema fešta kakva još nije viđena

Pohvalio se Domagoj Vida nakon pobjede u četvrtfinalu kako je upravo on glavni DJ u reprezentaciji. No tu je večer mjesto za 'miks-pultom' prepustio Šimi Vrsaljku. Naravno, 'miks-pult' je smješten odmah uz vozača autobusa, a sigurni smo da ni Vrsaljkov glazbeni izbor nije bio ništa drugačiji nego Vidin.

Ipak, svima je zajedničko to da počinju Grdovićevim hitom 'Nije u šoldima sve', a koji su promovirali kapetan Luka Modrić i njegov vjenčani kum Vedran Ćorluka. Uostalom, pokazali su i svoje pjevačko umijeće te objavili video na Instagramu.

Orilo se to nakon pobjede nad Argentinom, a sada je ta pjesma postala praktički himna reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu.

I stoga ne treba čuditi da će ovaj popularni pjevač biti poseban gost naših reprezentativaca. Jer otkrio je u razgovoru za tportal Luka Modrić što ga veže uz Mladena Grdovića. Osim, naravno, toga što su obojica iz Zadra.

'U kontaktu smo, dopisujemo se često. On je zaista super čovjek te uz to, naravno, fenomenalan pjevač. Bio mi je i na vjenčanju i mogu reći kako zaista imamo dobar odnos. Čekamo ga u Moskvi', rekao nam je Modrić nakon pobjede nad Rusijom i plasmana u polufinale.

Sada je taj plan došao na 'naplatu', a Mladen Grdović se već spakirao za Rusiju.

'Igraju dobro, ali nisam mogao gledati penale protiv Rusije, previše je to bilo stresno za mene, a u Moskvu dolazim. Već sam rezervirao smještaj i gitaru, javio sam se Luki koji nam je osigurao ulaznice i fešta može početi. Do sada su pjevali bez mene, a sada ćemo pjevati i slaviti skupa', rekao je Grdović za 24 sata.

Kako doznajemo, Modrić i društvo pokušavaju za Grdovića osigurati posebnu akreditaciju koja bi mu omogućila da u slučaju pobjede nad Engleskom dođe s gitarom u svlačionicu. Tu mu je, kako nam je potvrdio, velika želja. Želi, naime, s igračima i stožerom u svlačionici zapjevati 'Nije u šoldima sve'. Nema sumnje kako će to biti fešta kakva još nije viđena!

Nakon toga će valjda i Englezi shvatiti kako zaista nije u šoldima sve...

  • +14
Vanja i Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal