potpuni krah

Španjolski klub u kaosu: Cijela momčad traži raskid ugovora i bježi što dalje

14.12.2018 u 15:56

Bionic
Reading

Nogometaši drugoligaša Reus Deportiua nakon protesta na travnjaku protiv Alcorcona otišli su korak dalje i zatražili raskid svojih ugovora s klubom koji im više od tri mjeseca nije isplatio plaće...

Reus Deportiu je u financijskom kaosu, a igrači su trpjeli dok su mogli, sve do prošlog kola i gostovanja kod Alcorcona tijekom kojeg su u prvoj minuti nepomično stajali zagrljeni blizu centra, protestirajući protiv kršenja njihovih prava.

Alcorcon im nije htio zabiti pogodak u praznu mrežu u tim trenucima i na kraju je požalio, jer je Reus pobijedio 1:0, no situacija u klubu i dalje je kaotična, a cijela momčad već je prekrižila svog poslodavca.

Oglasili su se igrači najavom kako će svi raskinuti ugovor već u ponedjeljak ako im se dio dugova ne isplati, jer uvjereni su da će Reus u svakom slučaju biti izbačen iz lige zbog svojeg financijskog kraha pa nema svrhe dalje igrati za njega.

Momčad će u nedjelju profesionalno odraditi dvoboj protiv Cordobe, no to bi mogao biti i zadnji susret ovih igrača u dresu Reusa, a možda i kraj ovog kluba iz provincije Tarragona...