snimka iz Budimpešte

Španjolska Marca objavila video s Ronaldom u kojem čovjek iz osiguranja trči za njim na stadionu; u prvi tren ovo izgleda nevjerojatno, ali dogodilo se!

  • V.R.
  • Zadnja izmjena 17.06.2021 14:59
  • Objavljeno 17.06.2021 u 14:37
Bionic
Reading

Dosta veliku neugodnost, s obzirom na njegovu svjetsku popularnost, doživio je Cristiano Ronaldo u Budimpešti uoči prve utakmice njegovog Portugala na Euru

Podsjetimo, Portugal je s 3:0 bio bolji od Mađarske (strijelci Guerreiro 84' i dva puta Ronaldo 87' - 11m, 90'+2), ali pomalo nevjerojatna scena dogodila se u krugu stadiona Ferenc Puškaš kada djelatnik osiguranja nije prepoznao Ronalda (maska je također jedan od razloga, op.a.) i potrčao je za njim kako bi mu provjerio akreditaciju.

Videosnimku pod nazivom 'Perdón señor, ¿y usted quién es?; El problema de Cristiano con la acreditación', koju možete vidjeti OVDJE, objavila je španjolska Marca i brzo se proširila društvenim mrežama.

Na snimci se vidi kako zbunjeni Ronaldo zastaje i djelatniku osiguranja pokazuje akreditaciju koju je nekoliko sekundi provjeravao. Tek nakon što je provjera prošla Ronaldo je dobio dozvolu ulaska na stadion. Čovjek je radio svoj posao, ali...

No, tko zna, možda je to bila tek psihološka igra u dozvoljenim granicama kako bi se malo poremetila koncentracija najboljeg igrača Portugala koji je poznat po velikom egu. Sudeći po rezultatu, to ga nije nimalo omelo.

Kao što smo spomenuli Ronaldo je Mađarima utrpao dva gola i time ušao u povijest jer je postao prvi igrač u povijesti Eura s 11 zabijenih golova.

  • +9
Mađarska - Portugal, navijači Izvor: EPA / Autor: Tibor Illyes / POOL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal