Španjolska liga

Španjolci upozoravaju na Hrvata kojeg su nazvali 'crvenom pošasti', Barcelona strahuje od 'Vatrenog' koji će im vrlo vjerojatno zabiti

05.03.2021 u 19:50

Bionic
Reading

Barcelona će u 26. kolu La Lige igrati protiv Osasune, a Marca upozorava na Antu Budimira koji predvodi Osasunu

Barcelona će sutra od 21 sat u 26. kolu La Lige igrati protiv Osasune koju predvodi hrvatski reprezentativni napadač Ante Budimir. Upravo je njega uoči susreta izdvojila Marca koja ga je označila kao najveću prijetnju za Barcu.

Budimira su u posebnom dijelu najave utakmice nazvali 'crvenom pošasti', a dodaju i kako bi se isplatilo kladiti da daje gol.

'Hrvat je najbolji strijelac ekipe iz Pamplone. Već neko vrijeme nemilosrdno zabija, a njegovi golovi su bili golovi odluke u zadnje tri utakmice. Njegova moć je i u dodavanjima za suigrače, a to koliko je efikasan u korištenju ponuđenih prilika čini ga najvećom prijetnjom za Barcu', napisala je Marca uz dodatak kako vjeruju da će zabiti i Barci.

Marca je generalno za ovaj susret prognozirala dosta golova, a to temelje na činjenici da je zadnjih pet susreta ove momčadi pružilo pravi spektakl s 4.4 gola po utakmici.