razočarana nacija

Španjolci nakon Maksimira okrenuli leđa svojima: Ove zvijezde više ne žele u reprezentaciji

20.11.2018 u 16:35

Bionic
Reading

U velikoj anketi dnevnika Marca španjolski navijači izrazili su želju da izbornik Luis Enrique na neko vrijeme suspendira čak 12 reprezentativaca nakon bolnog poraza na Maksimiru i ostanka bez plasmana na završnicu Lige nacija...

Španjolsku javnost još uvijek boli ono što se dogodilo u Zagrebu, jer ostala je momčad koju vodi Luis Enrique bez mjesta među četiri najbolje reprezentacije Lige nacija, iako je imala idealnu situaciju nakon prve dvije odigrane utakmice.

  • +3
Liga nacija: Španjolska - Engleska Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Slaba igra 'furije' dovela je do toga da u anketi koju je provela Marca čitatelji ustvrde da bi na neko vrijeme trebalo čak 12 reprezentativaca suspendirati, od 32 ponuđena.

Alvaro Morata je najlošije ocijenjen i čak 88% čitatelja traži da ga se na neko vrijeme udalji iz reprezentacije, a također imaju loše mišljenje i o De Gei (82%) i Asensiju (79%).

Među onima koji nisu dobili potporu navijača čak je i kapetan Sergio Ramos, kao i druge dvije velike zvijezde, Isco i Busquets. Rodrigo, Albiol, Koke, Sergi Roberto, Thiago i Nacho također nisu dobili prolaznu ocjenu.

Zanimljivo, izbornik Luis Enrique za razliku od većine stožernih igrača dobio je potporu, ali mu zamjeraju što na utakmicu protiv Hrvatske nije pozvao Paca Alcacera, čovjeka koji radi čuda u dresu Borussije Dortmund, a za Španjolsku je u svojim povratničkim utakmicama zabio čak tri pogotka u listopadu.

'Godina za zaborav,' krajnji je zaključak Marce po pitanju reprezentacije koja je bila jedan od favorita uoči SP-a u Rusiji, no tamo je razočarala, a onda je prokockala i dobitnu situaciju u grupnoj fazi Lige nacija...