NEZANIMLJIVI MEDIJIMA

Španjolci ignorirali hrvatski trijumf

14.03.2011 u 09:35

Bionic
Reading

Španjolski mediji su tradicionalno slabo popratili novi poraz svojih rukometaša od Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo sljedeće godine u Srbiji

Marca piše da je Španjolska porazom u Spaladium Areni izgubila sve šanse za prvo mjesto i da se sada mora okrenuti borbi za drugu poziciju u skupini koja vodi na EP. Novinar tvrdi da je novi posrtaj Španjolske sadrži više gorčine, jer je sve već bilo riješeno na otvaranju drugog dijela za razliku od prve utakmice, kada je neizvjesnost trajala cijeli susret. U tekstu se spominje umor španjolskih igrača, a iz Hrvatske se ističu Drago Vuković i Marin Šego.

AS govori kako se Hrvatska kvalificirala na EP u Srbiji, a da njih tek očekuje borba s Litvom i Rumunjskom. U tekst se spominju jedna dobra vijest za rukometnu 'furiju', a to je obrana te jedna loša, a to je slab napad koji je u Splitu izgledao izgubljeno.

Ni izvještaj španjolskog Sporta ništa se ne razlikuje. O hrvatskim rukometašima nema gotovo ni retka, a atmosfera u dvorani uopće se ne spominje. Španjolci se samo bave svojim problemima.