BARCA KAO UTJEHA?

Song: Prevaren sam, želio sam ostati u Arsenalu

26.08.2012 u 11:24

Bionic
Reading

Kamerunski veznjak Alex Song (24), novi nogometaš Barcelone, komentirao je javno napise engleskih medija kako je Arsenal bio prisiljen prodati ga zbog njegovog lošeg zalaganja i općenito nezadovoljstva

Naime, nakon transfera vrijednog 19 milijuna eura otočki mediji pisali su, pozivajući se na izvore bliske klubu s Emiratesa, kako je Song konstantno kasnio treninge Arsenala i da je imao loš pristup.

'Bio sam spreman obvezati se Arsenalu. Sve što sam želio bili su razgovori oko novog ugovora, ali svaki put kada smo trebali sjesti, klub je to odgodio. Prevaren sam. Želio sam novi petogodišnji ugovor u Arsenalu. Na kraju sam ga dobio - u Barceloni', prenosi The Sun Songove riječi.

'Nisam uopće spominjao novac i želio sam samo sjesti i razgovarati u novom ugovoru. Želio sam obvezati karijeru klubu kojeg volim. Tada se iz vedra neba pojavila Barcelona. Želio me najveći klub na svijetu i željeli su mi dati petogodišnji ugovor. Nudili su mi ono što sam tražio od Arsenala osam mjeseci'.

Ono što najviše smeta Songa su, kaže, laži napisane o njemu u engleskim medijima.

'Zaista me to uzrujalo. Te optužbe su bolne i klevete su za moj karakter. Imam ogromno poštovanje prema Arseneu Wengeru. Volio sam ga kao oca i on je fantastičan trener. Nikad nije bilo problema među nama i zaista me uzrujava da netko iz kluba pokušava to iscenirati'.

Na kraju je Kamerunac ipak ponudio rezime u jednoj rečenici.

'Ostao bih u Arsenalu, ali kada Barcelonin vlak dođe po vas to je prilika koja se događa jednom u životu i morate ju iskoristiti'.