U STAROM JATU

Sol Campbell i službeno među 'topnicima'

15.01.2010 u 18:24

Bionic
Reading

Bivši engleski nogometni reprezentativac Sol Campbell (35) vratio se u Arsenal potpisavši ugovor do konca sezone

Njegov povratak među 'topnike' izazvao je veliko čuđenje na Otoku, posebice jer Campbell ima 35 godina, a posljednju ozbiljnu utakmicu igrao je u rujnu prošle godine i to u četvrtoj ligi. Međutim, Arsene Wenger je uvjeren kako mu Campbell još uvijek može pomoći.

'Campbell nam donosi iskustvo i autoritet. Njegovi savjeti mogu pomoći našim mladim igračima. Vjerujem kako će i fizički moći odgovoriti zahtjevima premiershipa', kazao je Arsenalov menadžer Arsene Wenger.

Campbell je dres 'topnika' nosio od 2001. do 2006. godine, nakon čega je preselio u Portsmouth gdje se zadržao tri godine. U rujnu prošle godine potpisao je ugovor za najstariji profesionalni klub na svijetu, četvrtoligaša Notts County. Međutim, na Meadow Laneu se zadržao svega dva mjeseca.

'Oduševljen sam što ću ponovo nositi Arsenalov dres. Siguran sam kako mogu pomoći, inače ne bi niti dolazio', kazao je Campbell koji je u Arsenal stigao iz Tottenhama, što mu navijači Spursa nikada nisu oprostili i još uvijek ga smatraju jednim od najvećih izdajnika u povijesti kluba.