PRVI STRIJELAC TURNIRA

Šokota neumorno zabija na Green Cup turniru

26.05.2009 u 11:51

Bionic
Reading

U tijeku je 2. SuperSport Green Cup, humanitarni malonogometni turnir na umjetnoj travi gdje se majstori velikog i malog nogometa bore za najveći nagradni fond u Hrvatskoj

Na terenima Nogometne akademije Marić na Ravnicama (Zagreb) održava se drugi po redu SuperSport Green Cup. To je malonogometni turnir na umjetnoj travi s najvećim nagradnim fondom u Hrvatskoj od 220 tisuća kuna, od čega će pobjedniku pripasti 100 tisuća, drugoplasiranom 50, a trećoj momčadi 20.

Trenutačno je na rasporedu igranje po skupinama, a prema dosad viđenom Potpičan 98 Marcomatic (Simeunović, braća Drndić, RadosiN) opet je istaknuo prvi kandidaturu za najviše postolje. Ne smije se zaboraviti na vladara malog nogometa na parketu Nacional, a ugodno iznenađenje je Proxima ulaganje, momčad bez velikih zvijezda koja je uzela već jedan veliki skalp PSK HRT-a, čiji dres nose Čivrag, Sedlar, Jozić i Derviščaušević. Jednu od vodećih uloga imat će i Nogometna akademija Marić za koju igraju Šokota, Strupar, Poldrugač i Staneković.

'Malonogmetašima ne odgovara umjetna trava, dok je igračima velikog nogometa teren premalen, tako da su u sličnoj situaciji. Zato su utakmice zanimljive i ima dosta golova', izvijestio je jedan od organizatora turnira Miroslav Bičanić koji je dodao da 4. lipnja završava natjecanje po skupinama, a 6. lipnja počinje osmina finala.

Kao i prošle godine, tako i ove, turnir je i humanitarnog karaktera, a prihod od ulaznica i tombole bit će u uplaćen za Mihaela Kosa, 14-godišnjeg dječaka oboljelog od tetrapareze.

Rezultati:

Subota, 23. svibanj:

POTPIČAN 98 MARCOMATIC – ELBI 4:0
NACIONAL - BINGO ISKOPI 3:1
BETON BLATO - SPORTSKE NOVOSTI 4:2
POTPIČAN 98 MARCOMATIC - KLARA BOYSI 4:2
BINGO ISKOPI - AUTO VIOLA, Osijek 3:2
SPORTSKE NOVOSTI - MEGAKOP MAXI 1:5
NACIONAL - AUTO VIOLA, Osijek 4:1
BETON BLATO - MEGAKOP MAXI 1:3

Nedjelja, 24. svibanj:

PSK HRT - PROXIMA ULAGANJE 1:3
MTM USLUGE,Sesvete - KAT. RADIO ROST ŠPORT 7:0
SPORTSKE NOVOSTI - ASFALTI ZELENIKA 2:6
NACIONAL - SVJETLOVOD 1979 1:2

Utorak, 26. svibnja:

NOG. AKAD. MARIĆ POWERADE - MONTE GRADNJA 6:2
POTPIČAN 98 MARCOMATIC - PIZZERIA FIANNONA 4:3
PROXIMA ULAGANJE - CB DOBERMAN 3:5

Na ljestvici strijelaca trenutačno s pet pogodaka vode Alen Lalić (Potpičan) i Tomislav Šokota (Nogometna akademija Marić).